Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΔΩΣΑΜΕ EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (!!!!!!!!!!) ΣΤΟΝ 902 - ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;;;;

Με συκοφαντίες και ψέματα η εργοδοσία της «FINTEXPORT» και τα τσιράκια της, το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, κατηγορούν τη Διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων της «FINTEXPORT», την Ομοσπονδία και το ΠΑΜΕ για τους αγώνες τους για δουλειά με δικαιώματα, για τη συμπαράσταση και την εργατική αλληλεγγύη που εκφράστηκε σε όλη τη διάρκεια του 7μηνου αγώνα τους.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Σωματείο της Εριοβιομηχανίας «FINTEXPORT Α.Ε.» «το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, ότι είναι εχθροί των εργατών και του αγώνα μας για επιβίωση, οι πιο πιστοί υπερασπιστές των εργοδοτών, της εκμετάλλευσης, της βαρβαρότητας.

Έχουν την εντύπωση οι ναζιστές ως μαντρόσκυλα του συστήματος ότι θα καταφέρουν ότι δεν κατάφερε για 7 μήνες η εργοδοσία, η κυβέρνηση, ο εργοδοτικός συνδικαλισμός, ότι θα κάμψουν τον αγώνα μας με τη μαύρη προπαγάνδα ότι οι εργαζόμενοι «εκβιάζονται για να αγωνιστούν».

Με συκοφαντίες και ψέματα η εργοδοσία και τα τσιράκια της κατηγορούν τη Διοίκηση του Σωματείου, την Ομοσπονδία και το ΠΑΜΕ για τους αγώνες μας για δουλειά με δικαιώματα, για τη συμπαράσταση και την εργατική αλληλεγγύη που εκφράστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας.

Κάθε εργαζόμενος γνωρίζει ότι κανένας αγώνας δε γίνεται αν δε το πάρουν απόφαση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, εάν δεν πιστέψουμε στο δίκιο μας και χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας. Αυτό κάναμε οι εργαζόμενοι της "FINTEXPORT" απέναντι στην εργοδοσία που για χρόνια κέρδιζε από τον κλεμμένο ιδρώτα μας και ενώ εγκατέλειψε το εργοστάσιο χωρίς Πρώτες Ύλες ακόμα και ρεύμα, συνέχισε να κλέβει ότι εμείς είχαμε παράγει το προηγούμενο διάστημα, αφήνοντας μας για μήνες απλήρωτους.

Δεν μπορούν να χωνέψουν τα φασιστοειδή, όπως και η εργοδοσία άλλωστε, ότι οι εργαζόμενοι σηκώσαμε κεφάλι, κάναμε το σωματείο μας κέντρο του αγώνα και οι αποφάσεις λαμβάνονταν από το Συλλογικό μας Όργανο, τη Γενική μας Συνέλευση, ότι συγκρουστήκαμε για 7 μήνες με αξιοπρέπεια και αυτοθυσία, βγάλαμε τον αγώνα μας έξω από το εργοστάσιο, διεκδικήσαμε τη δουλειά, τα δεδουλευμένα μας, έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ουσιαστική προστασία των ανέργων και απλήρωτων εργαζομένων. Αποκαλύψαμε το πραγματικό πρόσωπο της εργοδοσίας και ότι η διέξοδος για τους εργαζόμενους δεν είναι άλλη παρά να κάνουμε εμείς κουμάντο στο μόχθο μας και τα εργοστάσια να δουλεύουν για να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες.

Είμαστε περήφανοι για τον πολύμηνο αγώνα μας, ότι κάναμε το καθήκον μας ως εργάτες και μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας αφού βάλαμε και εμείς ένα εμπόδιο ενάντια στη σύγχρονη σκλαβιά τους. Κάναμε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε άνεργος, κάθε απλήρωτος, κάθε εργαζόμενος που σέβεται τον εαυτό του και την τάξη του.

Από την πρώτη στιγμή καλέσαμε σε στήριξη του αγώνα αποκλείοντας με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Κανένας εργάτης να μη λυγίσει, να μη χάσει την αξιοπρέπεια του, να μη ξεγελαστεί και πέσει στην αγκαλιά του εχθρού του.

Ο αντίπαλος συκοφαντεί και πολεμάει με κάθε μέσο τη ταξική Ομοσπονδία μας και το ΠΑΜΕ γιατί στηρίζουν τις αποφάσεις μας, ήταν στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δε μας εγκατέλειψαν στα δύσκολα, ήταν το αποκούμπι μας».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FINTEXPORT:

ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ".

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ, ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΤΟ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ;;;;;;; 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΑΠΗΚΑΝ:

ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ
ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΥΜΠΑΝΩΝ
2 ΧΤΕΝΙΑ (ΞΥΡΑΦΙΑ ΧΑΡΤΖΙΩΝ)

ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ!

Όταν συνελήφθησαν, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ, είπαν πως τα κλοπιμαία τα ήθελαν για προσωπική τους χρήση (;;;;;;;;;;;;;;;;)
Όμως αυτά είναι ογκώδη μηχανήματα και ανταλλακτικά που ΔΕΝ μπορούν να έχουν οικιακή χρήση.

Απο το ρεπορτάζ καταγράφουμε:
"ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ - ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ" ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ "ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ"
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ FINTEXPORT;;;;;;

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ...

2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΕΙΕΣ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα λεμε την αληθεια ειμαστε τα τσιρακια της εργοδοσιας?Η φασιστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπως εσεις την αποκαλητε??Σας τσουζη η αληθεια παλιοξεφτιλες ε?? Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ρε πουλημενα τομαρια εκλεισε την ΦΙΝΤΕΧΠΟΡΤ?? Να ειστε σιγουροι οτι αυτο που καταφερατε εσεις μεσα στους 7 μηνες,και περιφανευεστε κι ολας,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα το καταφερνε ουτε σε 7 χρονια [το κλεισιμο της ΦΙΝΤΕΧΠΟΡΤ] ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ.Μακαρι να ειχαμε χρηματα να σας κυνηγησουμε μεχρι εκει που δεν περνει.Θελουμε να πιστευουμε πως ο εργοδοτης δεν θα σας αφηση ετσι,εμεις θα ειμαστε διπλα του αν μας χρειαστει νομικα και τοτε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή